Als officiële verdeler en instalateur van Target Blu Eye 2 leggen wij u graag uit wat het systeem voor u doet.


Target Blu Eye 2 is een geavanceerd verkeersveiligheidssysteem dat gebruikmaakt van de nieuwste technologieën om jou als bestuurder bewust te maken van naderende hulpdiensten, zoals politie-, brandweer- en ambulancediensten.


Met dit innovatieve systeem ontvang je tijdig waarschuwingen over naderende hulpvoertuigen, nog voordat je ze kunt horen of zien. Zo vergroot Target Blu Eye 2 jouw bewustzijn op de weg en draagt het bij aan een veiligere rijervaring voor zowel jouw als andere weggebruikers.

GELIJKTIJDIGE WEERGAVE TOT DRIE HULPDIENSTEN

Beide displays geven nu tot drie hulpdiensten op hetzelfde moment weer. Handig wanneer je denkt dat die invoegende ambulance op de snelweg de oorzaak is van je alarmmelding maar een blik op je display leert dat er zich nóg een hulpdienst in je buurt bevindt. Omdat een gewaarschuwd mens nu eenmaal voor drie telt.

TWEE VERSCHILLENDE DISPLAYS

Met Target Blu Eye 2 is het nu mogelijk om uit twee verschillende displays te kiezen. TRACK Technologies heeft speciaal voor de binnenspiegel een led display ontwikkeld. Daarnaast is een lcd scherm van 2,4 inch leverbaar dat in of op het dashboard is te monteren.

LASER TRACK

Hou je van comfort in je auto en wil je als sportieve rijder zorgeloos genieten van de beschikbare PK’s? Dan is LaserTrack Flare de perfecte multifunctionele afstandsbediening voor jou.


Met de nieuwste lasertechnologie van de LaserTrack Flare open je op afstand je automatische garagedeur of tuinhek.

Of je laat je de buitenverlichting automatisch aanspringen.

Een comfortabel bijkomend voordeel: de geavanceerde elektronica van LaserTrack Flare herkent ook de signalen van politie laserguns en voorkomt een meting.

Offerte aanvragen?


Als dealer van Target Blu Eye 2 maken wij graag een vrijblijvende prijs voor het vakkundig installeren van dit verkeersveiligheidsystemen.

Laat je gegevens hieronder achter en wij nemen contact met je op.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Copyright © All Rights Reserved