Wat is Ozon?

Wat is nu eigenlijk een Ozon behandeling? En wat is ozon? Wij proberen het in dit stukje uit te leggen.


Ozon (O3) is een enkelvoudige stof van het element zuurstof dat ook van nature in de atmosfeer voorkomt.


Heeft u last van nare geuren in uw auto? Is er veel gerookt of hebben uw huisdieren een vervelende lucht achtergelaten? Dan is de ozon-behandeling de perfecte uitkomst voor u.


Door middel van een professionele ozon-behandeling van uw auto, verwijderen wij rooklucht en alle andere nare geuren.

Waar andere methodes de geur slechts verdoezelen, pakt onze methode van geurverwijdering met een ozon-behandeling het probleem bij de wortel aan.


Doordat ozon een gas is, wordt elke ruimte in het interieur behandeld. Ook reinigt dit systeem de luchtkanalen van uw auto, zodat ook hier bacteriën totaal verdreven worden.


Via een elektronicakastje stellen wij de werkingstijd in. De benodigde zuiveringstijd verschilt afhankelijk van de hoeveelheid geurtjes die aanwezig zijn in het interieur (veroorzaakt door vervuiling, stilstaand regenwater, sigarettenrook, de geur van dieren, enz.).


Elke zuiveringscyclus wordt dus specifiek afgestemd op het te behandelen voertuig.


Bij de ozon-behandeling wordt de ozon-maker in uw auto geplaatst bij een lopende motor en airconditioning. Tijdens de geurverwijdering produceert de generator gedurende een instelbare tijd ozon, die zich door de hele auto verspreidt en desinfecterend werkt.


De auto ruikt na deze ozon-behandeling 100% neutraal en alle bacteriën zijn vernietigd. Zelfs hondengeur en rooklucht kan deze behandeling met gemak verwijderen.


Copyright © All Rights Reserved